ADHD

ADHD Crew is een Utrechtse breakdance crew en is ontstaan in 2002 en staat voor Always Doing Hardcore Damage, ofwel Altijd Harde Schade Doen. Dit refereert naar hoe wij met passie en volle energie dansen, waar dan ook, wanneer dan ook.

Daar waar wij startten met drie dansers, zijn daar in de loop der jaren een groot aantal getalenteerde dansers bijgekomen uit regio Utrecht. Deze nieuwe dansers zijn voornamelijk leerlingen geweest van workshops en lessen die door ADHD werden verzorgd.
ADHD heeft bewezen al tijden tot de top van de Nederlandse breakdance scene te behoren, en wil ook op internationaal niveau dit bereiken.

In de crew zitten verschillende leden (informatie van elk lid kunt u hieronder vinden) en is zodoende een compleet, kleurrijk en complementair geheel.
Door een mix van diverse achtergronden, interesses en culturen is de samenstelling van onze crew uniek te noemen. Iedere danser van ons heeft zijn of haar eigen, aparte stijl, waardoor ADHD een grote diversiteit kent aan stijlen, specialiteiten en creativiteit en inzet.

Naast het dansen van crew battles (wedstrijden tegen andere crews) en diverse andere jams doen wij ook shows en workshops.

ADHD staat garant voor een complete stijl. Dat wil zeggen, routines, footwork, powermoves, freezes, creativity en meer.
Kortom, ADHD staat voor wat breakdance moet zijn: Passie en liefde voor de dans.

LEDEN

Klik op onderstaande foto's voor meer informatie over onze crew-leden.


Botox

CJ


Cribs


Bgirl Bo


JNA


Menace


Oddy Razcal


Queens


Ravai


RaynovationFAMILY


Finesse

SuperKevin