ADHD - BOTOX

Botox: Mijn naam is Bo van de Meent en ben geboren en getogen in Nieuwegein. Ik ben in 2003 in aanraking gekomen met bboying nadat ik mijn 1e les had gehad bij Raymond van IRC. Ik zag het gewoon als iets wat je één keer in de week gezellig doet. Echter, nadat ik mijn eerste battle had gezien raakte ik in de ban van wat iedereen kon en deed. Vervolgens ben ik een half jaar veel gaan trainen en heb uiteindelijk mee gedaan aan Spin Off 2003 (december, voorronden in Utrecht). Ik deed mee met Menace (Dennis) en wij waren de eerste ronden eruit geknikkerd. Hier heb ik echter heel veel van geleerd en dit ik was een ervaring rijker.

In de zomer van 2006 ben ik met de Dutchbboy Crew mee geweest naar Pesaro (Italië). In Pesaro werd de jam Hip Hop Connection gehouden. Op deze jam ben ik veel in aanraking gekomen met buitenlandse Bboys en is mijn hele break visie veranderd. Tijdens de terugrijs ben ik benaderd door Jeena of ik misschien interesse had om bij ADHD te komen. Ik ben dus één van de jongere members van ADHD en behoor tot de nieuwere generatie bboys.
Vanaf 2006 heb ik er zoveel energie ingestoken dat ik mezelf heel erg zie groeien. Trainingsschema’s van 5 dagen per week en elke dag van 7 uur tot half 11. Als je eenmaal in het wereldje terecht komt is het moeilijk om niet alles te geven aan deze artform. Ik ben nu enige jaren bezig met break en is het mijn grote liefde gebleken in het leven.

Break is iets wat je leeft, eet, drinkt en slaapt. Ik zou niet weten wat ik zou doen als ik niet zou dansen.

PROFIEL BOTOX

Naam: Bo van de Meent
Geboren: 01-07-1988
Woonplaats: Nieuwegein
Leeftijd: 19
Opleiding: Multimedia Vormgeving
Hobbies (naast break): Chillen, gamen, uitgaan, zuipen, footage checken.
Muziek: Lupe Fiasco, Anthony Hamilton, James Brown, Nina Simone, Jimmy Hendrix en nog veel meer.
Inspiratie: Palmer (Havikoro), Megus (Boogie Brats), Raymbo (IRC), Chalo (IRC), Richard (IRC), Oddy (ADHD), JNA (ADHD), Menace (ADHD), Gos (Bruxxelles Connections).
Hoogtepunt als bboy: Freestyle Session 10 year anniversary (LA).
Doopste breakbeat: Als het rauw is en de bas er maar goed inzit.
Doopste Battle: Botox & Menace vs Soultrotter & Sightshow. Deze battle vond plaats vlak nadat ik terug kwam van een grote jam in LA (Amerika) en ik zat nog helemaal in de Amerikaanse scene met mijn hoofd, we hebben vervolgens een half uur lang battles gehad.
Helden: Jedi’s.
Schoenen: Nike.
Kleding: Als het dope zit.
Motto: None of us is as smart as all of us!
Liefde: 3, Moeder, Vader, zusters, oma & de Crew.

FOTO'S BOTOX


VIDEO'S BOTOX

Nog niet aanwezig.

-

Terug naar ledenoverzicht