ADHD - CJ

CJ: Ik ben Chris of CJ, en ik ben ongeveer in 2002 in aanraking gekomen met breakdance. Op TV zag ik een clip van Run DMC met het nummer It's Like That. In deze clip was een battle te zien tussen 2 crews. Ik wist niet wat ik zag, het enige wat ik dacht is 'Damn, die shit moet ik ook kunnen'. Dus ik ben met een vriend toen (onbewust) op de commerciële toer op zoek gegaan naar een dansschool waar ze breakdance gaven want tja, we wisten niet beter.
Deze school hebben we echter niet gevonden maar we hoorde wel via via dat er getraind werd in een stad bij mij in de regio. Nou wij daar naar toe, en ja hoor. Er waren boyz die konden breaken. Daar heb ik dus anderhalf jaar zelf een beetje aan lopen kloten, want er werd toen geen les ofzo gegeven..

In 2003 zat ik een jaar in het buitenland (Los Angeles en London) en daar stond break op een heel laag pitje, eigenlijk was ik non-actief. Toen ik eenmaal weer terug was in Nederland, kwam ik een break vriend tegen uit het verleden (Jeena) en die bleek bij mij op school te zitten. Eigenlijk heeft deze man mij weer breakscene in getrokken en ben ik serieus gaan trainen. Zo ben ik bij ADHD gekomen.

Als ik naar mijn break kijk kan ik wel zeggen dat ik een aantal aspecten redelijk beheers zoals: Toprocks, Footwork, Powermoves, Salto’s en freezes. Ik vind van mezelf dat ik aardig allround ben met break. Daarin tegen is break zo breed dat ik mijn skills op alle vlakken nog kan uitbreiden. Wat ik het leukst vind aan break? Expressie, het is een vorm van jezelf uiten in bewegingen op de beat. Je mag doen en laten wat je wilt, je bent vrij. Ik hou echt van break, ik bedoel voetbal en skaten enzo was leuk vroeger, maar break blijft een deel van mijn leven, het is mijn lifestyle geworden.

PROFIEL KRS

Naam: Chris
Geboren: Ede
Woonplaats: Ede
Leeftijd: 21
Opleiding: Media management
Hobbies (naast break): Muziek, design, graff, uitgaan.
Muziek: Soul, funk, jazz,  breaks, oldschool hiphop, house, drum 'n bass.  
Inspiratie: Storm, Maurizio, Havikoro crew, Roxrite, Kmel.
Hoogtepunt als bboy:Na de begrafenis van een van mn beste vrienden een 2 on 2 event winnen. Het is niet iets waar je kan over opscheppen maar het deed me wel goed. En met ADHD, aat ik het zo zeggen, het feit dat ik bij ADHD zit en dat we samen shit rocken is ook een van de hoogtepunten uit me leven. Je weet toch, dit zijn die dingen die je aan je kleinkinderen verteld.
Doopste breakbeat: Damn, zooo veel tracks die dope zijn…..kijk maar op me youtube account: koningkrs
Doopste Battle: Roxrite vs Lil Rock.
Helden: Che Guevara, Nelson Mandela.
Schoenen: Nike SB, Nike AirMax, Nike Low Dunks, Puma Suede, Doggy Bizkits, Adidas.
Kleding: Nike, Adidas, Puma, LaCoste.
Motto: Niet geschoten is altijd mis. Yesterday is history, Tomorrow is a mistery, Today is a gift, Thats why its called the Present!
Liefde: Break, muziek, Juressa, familie en vrienden.

FOTO'S CJ


VIDEO'S CJ


Trailer CJ
 
.
-

Terug naar ledenoverzicht