NIEUWS

Jort (Finesse) uit ADHD
6 juli 2008
Op 23 juni heb ik besloten om ADHD BBOY CREW als bboy te verlaten. Op 6 juli heb ik mijn laatste crewbattle voor ADHD gedanst op de finale van Jammin’ on Beat 2008.
Vanaf 2004 heb ik ADHD (Always Doing Hardcore Damage) vertegenwoordigd met als eerste grote
belangrijke battle de 4 on 4 Dutch Bboy Chamionships. In 2006 heb ik samen met Jeena “JNA” van der Heul en Ravi “Ravai” Sheombar besloten om de kern van ADHD te vergroten en meer “jonge” bboys uit de Utrechtse bboyscene bij ADHD te betrekken. Dit met als doel om ADHD te versterken voor battles maar ook om ADHD meer naamsbekendheid te geven binnen en buiten de bboy scene. Dit om uiteindelijk meer professionaliteit in ons ding te brengen.

Vanaf dat punt zijn er in positieve zin veel veranderd en zijn er veel goede dingen gebeurd. Echter heb ik ook gemerkt dat het verschrikkelijk veel energie vergt om een kar te trekken daar waar die aan de andere kant niet geduwd wordt. Op aantal punten heb ik gemerkt dat mijn mening/ inzicht/visie afweek van die van anderen en dat niet iedereen dezelfde doelstellingen nastreeft. Of, er althans niet zo naar handelt. Ik denk dat als je een resultaat wilt halen met een hele groep, je dan ook de gezichten dezelfde kant op moet hebben en dat wanneer je het gevoel hebt dat dit niet zo is, je er ook niet mee verder kan. Ik heb er voor mijn gevoel de afgelopen 2 jaar alles aan gedaan maar wanneer iets niet goed voelt dan moet je het niet doen.

Helaas is er voor mij een punt aangebroken dat ADHD op dit moment mij meer energie kost dan dat het oplevert. Op dit punt heb ik besloten voor mijzelf te kiezen en meer tijd te steken in de dingen die ik nu, en in de toekomst (als bboy en ook daarna) wil gaan doen.

BIG THANKS naar de hele crew voor alles wat gegeven is en een special thanks naar Jeena en Ravi voor support en inspiratie.

ADHD zal voor altijd iets zijn wat ik meedraag want het heeft mij als bboy maar ook als persoon voor een belangrijk deel gemaakt hoe ik ben. Ik heb het dan niet over het syndroom ADHD maar meer over waarden die je kan meedragen in alle aspecten van het leven:
- be creative
- be original
- be positive
- be peaceful
- be yourself

JUST BE!!

Ik hoop dat de toekomst mooie dingen zal opleveren, in welke vorm dan ook en wens ADHD verder succes toe en we zullen elkaar sowieso nog tegenkomen!!

Peace

-

Terug naar het nieuws-overzicht.